Franskbröd är en typ av bröd som ursprungligen kommer från Frankrike och kännetecknas av sin mjuka och luftiga konsistens. Det bakas oftast med vetemjöl av hög kvalitet och jäser länge för att få en lätt och fluffig textur. Det är vanligt att franskbröd har en knaprig yta och en mild smak, vilket gör det till ett populärt val för smörgåsar och frukost. I Sverige kallas franskbröd ibland även för "fralla", vilket är en förkortning av det tidigare namnet "fransk baguette". Frallor är mindre och rundare bröd som används som bas för smörgåsar och är vanligt förekommande i svenska caféer och bagerier.
ranskbröd, fanskbröd, frnskbröd, fraskbröd, frankbröd, fransbröd, franskröd, franskböd, franskbrd, franskbrö, rfanskbröd, farnskbröd, frnaskbröd, frasnkbröd, franksbröd, fransbkröd, franskrböd, franskbörd, franskbrdö, ffranskbröd, frranskbröd, fraanskbröd, frannskbröd, fransskbröd, franskkbröd, franskbbröd, franskbrröd, franskbrööd, franskbrödd