Konservering är processen att bevara eller förlänga livslängden på exempelvis mat, dokument eller kulturhistoriska föremål. Genom olika metoder och tekniker kan man bibehålla eller återställa deras ursprungliga skick för att skydda dem från förruttnelse eller förlust. Det kan innebära att man använder konserveringsmedel eller förvarar dem under specifika förhållanden, så att de inte förlorar sina egenskaper eller ruttnar bort. På så sätt säkerställer man att de kan bevaras intakta och vara tillgängliga för framtida generationer att uppleva och studera.
onservering, knservering, koservering, konervering, konsrvering, konsevering, konserering, konservring, konserveing, konserverng, konserverig, konserverin, oknservering, knoservering, kosnervering, konesrvering, konsrevering, konsevrering, konserevring, konservreing, konserveirng, konservernig, konserverign, kkonservering, koonservering, konnservering, konsservering, konseervering, konserrvering, konservvering, konserveering, konserverring, konserveriing, konserverinng, konserveringg