Korvskinn är ett vanligt begrepp inom matlagning och hänvisar till det tunna, naturliga höljet som används för att fylla korv med. Fjälster är det korrekta ordet för detta hölje, som vanligtvis tillverkas av tarmar från djur såsom gris, nöt eller får. Fjälstret används för att hålla korvsmeten på plats och forma korven under tillagningen. Det fungerar också som ett sätt att försegla och bevara smaker och saftighet inuti korven. Fjälster finns i olika storlekar och kan vara antingen naturliga eller konstgjorda. Naturliga fjälster är tillverkade av tarmar som rengjorts och beretts för användning, medan konstgjorda fjälster görs av syntetiska material. Korvskinn och fjälster är två termer som används om varandra för att beskriva samma matkomponent.
orvskinn, krvskinn, kovskinn, korskinn, korvkinn, korvsinn, korvsknn, korvskin, okrvskinn, krovskinn, kovrskinn, korsvkinn, korvksinn, korvsiknn, korvsknin, korvskinn, kkorvskinn, koorvskinn, korrvskinn, korvvskinn, korvsskinn, korvskkinn, korvskiinn, korvskinnn